De Endocam 9018 Video endoscoop kenmerkt zich door zijn 2 camera's. Waar de meeste video endoscopen alleen een camera aan de voorkant hebben, is de Endocam 9018 ook voorzien van een tweede camera aan de zijkant (48 ° kijkhoek). Met een simpele klik op de knop kan geswitched worden tussen de 2 camera's, ook tijdens het filmen. De mogelijkheid tot filmen en foto's maken is een ander groot voordeel van deze video inspectie camera. De foto's en filmpjes zijn op te slaan op een micro-sd kaart (niet meegeleverd) van maxiaal 32GB.

De 'Endocam 9018 Video endoscoop met 2 camera's (voor + zijkant)' heeft een kabel van 1 meter en een diameter van 8mm. De video endoscoop heeft verder een display van 2,3″ (5,8cm) met een resolutie van 640×480. Jammer genoeg heeft deze endoscoop geen accu, maar werkt op 4 AA batterijen (oplaadbare passen ook).

De voorste camera bevat 4 led lampjes en de zij camera bevat 2 iets grotere led lampjes. Deze zijn qua sterkte in 8 stappen in te stellen. Daarnaast is het mogelijk om het beeld 360 graden te draaien (4 stappen). De video endoscoop wordt geleverd inclsief koffer en 4 hulpstukken, namelijk een haak, dubbele haak, magneet en spiegel.

Waarschuw mij als dit product weer op voorraad is.

SKU: 54199 | S2-2 Categorie: