Endoscoopcamera.nl levert endoscopen, ook bekend als inspectiecamera’s en boroscopen, voor zowel incidenteel gebruik (consumenten) als voor professioneel en bedrijfsmatig gebruik. Ook verkopen we diverse aanverwante artikelen zoals bijvoorbeeld riool reiniging producten.

Wij verkopen diverse endoscopen en van diverse merken. Zo verkopen we onder andere de simpele voordelige USB/mobiele endoscopen die gebruik maken van uw computer of mobiele telefoon. Daarnaast bestaat het grootst gedeelte van het assortiment uit diverse soorten Video endoscopen. Ofwel endoscoopcamera’s met een bijbehorend display. Deze zijn er in alle soorten en maten en met flexibel kabels, semi-flexibele kabels die in model worden gedrukt of helemaal hard (stijve tip).

We hebben dan ook endoscopen voor diverse toepassingen. Spouwmuur endoscopen met een stijve tip en een zijwaarts gerichte camera om spouwmuren te inspecteren, rioolendoscopen / rioolinspectie camera’s met extra lange kabels en lokaliseringen mogelijkheden, endoscopen met beweegbare camerakoppen voor industriële inspecties, endoscopen voor ecologisch onderzoek en natuurlijk ook universele endoscopen met bijv een zijwaarts en voorwaarts gerichte camerakop.

Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat voor endoscoop nodig is voor uw doel en uw budget. Voor vragen kunt u dan ook altijd contact met ons opnemen. Ook hebben wij een uitgebreide FAQ met veelgestelde vragen die we constant aanvullen. Wij proberen de meest gangbare producten altijd op voorraad te hebben zodat we deze snel kunnen leveren (Voor 21:00 besteld is morgen in huis). Op de product pagina’s is tevens altijd de live voorraad te zien zodat u altijd weet wanneer u het kunt verwachten.